Mobirise Website Builder


Valentino-Spiritual Guitar

Spiritual Guitar - a zene ami megérinti lelked, inspirál, elvarázsol és kézenfogva vezet egy olyan úton, ahol a belső univerzumod vár.
Amikor játszom, a körülöttem vibráló energiákat, rezgéseket, érzeteimet lelkem hangszálain szűröm át hogy lágyan ölelő zene formájában visszasugározzam Feléd, így Te Magad is épülj általa. 

Mobirise Website Builder

Spiritual Guitar

Már jó tíz éve jógáztam, amikor oktatóm-barátom Varga Judit megkérdezte, volna-e kedvem egy gyakorlás alkalmával gitározni. Az élő zene és a jógázás energiája csodálatosan találkozik és erősítik a benne rezgőket. Mindíg különleges ünnep és fantasztikus áramlás ez a műfaj. 
  Szándékosan nem kerestem más gitárosok ilyen irányú zenéit, abból indultam ki, hogy rám milyen hatással voltak a gyakorlás közben hallgatott zenék, és hogy én milyen hatást szeretnék elérni miközben játszom. Ez a folyamatos figyelem jellemzi az előadásom, ami ilyenkor maximálisan alá van rendelve a gyakorlásnak. 
 Rengeteg ötletből sok egyedi zene íródott, amihez looper pedált és egyéb effekteket használok.
Nemrég vettem egy nyelves dobot, amit egyesek Tündér Dobnak hívnak - ez nekem is tetszik. Azóta ezt is beépítem a meditatív, spirituális kompozícióimba.

Spiritual guitar a YouTube-on

Mobirise Website Builder

Keressen meg!

Kérem írja meg, milyen alkalomra szeretné közreműködésemet és örömmel elküldöm árajánlatom! :)

Mobirise Website Builder

Free AI Website Software